Esdeveniments

Zona Dedicada Als Esdeveniments Naturistes

Lorem ipsum dolor sitame in consteur adpscing elitse incdun labore manliqua cillum the pariatur ercation ullamco the laboris velitesse nepteur proiden dserns mollitas perscatis omniste natuss voluptaem.

 

Acusantium dlremque launtium toarem aperiam eaquipsa queaillo inventore veritas quasi architecto the beatae vitae dictasun explicaos the voluptem voluptas sit aspernatur autodit aut fugitsed quia consequuntur magni dlranes qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque quisuam estquipsum sitame conscteur adipsc velitsdeus incdun magnam aliquam quaerat voluptatem.

PROPERS ESDEVENIMENTS NATURISTES

Presentaciò de l`espai de noticies nudisme Catalunya amb entrevistes i possada en marxa del nou canal de noticies als mitjans audiovisuals.

Una dècada ha passat ja quan es va iniciar aquest esdeveniment anual que tindrà tres llocs diferents a tres dates anunciades al cartell.

Trobada Esportiva Familiar al Relax Nat.

31 d`agost al 2 de setembre

Tradicional trobada organitzada pel Club Català De Naturisme. Esport entre altres activitats per tota la familia amb diversiò garantitzada.

TROBADES I ACTIVITATS INTERNACIONALS

Trobada Internacional 2018 al Portus.

Del 21 al 29 de Setembre.

La tradicional trobada internacional naturista, aquest any arriba al camping naturista del Portus a la regiò de Murcia a finals de setembre.

Un excepcional event que no us podeu perdre en plena natura de la Catalunya Nord, on es cel-lebra el cross anual a la natura.

Comença el tradicional tour del Brasil Naturista per Europa am la visita aquest any al Fonoll entre altes visites a llocs de tradiciò nudista.

PROPOSTES DE NOVES ACTIVITATS

La fotografìa i el relat curs es donen cita en el un concurs per a tots i totes amb interessants premis en les diferents categories.

Proposta de Gimcana naturista solidaria per recaptar fons ens ajuda a ONG destinat a bancs d`aliments per a nens i nenes.

Un sopar amb recollida solidaria d`aliments que serà entregat al banc d`aliments de Catalunya que els propociona a les families amb exclusiò social.

NUDISME CATALUNYA

 

Espai dedicat a llocs, associacions, actes i esdeveniments relacionats amb el mon del nudisme i naturisme a Catalunya.

DADES DE CONTACTE

 

Web: www.nudismecatalunya.com

Email: info@nudismecatalunya.com

Facebook, twitter, Instagram i telegram.

ENLLAÇOS D`INTERÈS

 

www.inf-fni.org

www.naturisme.cat

www.fen.es

© Copyright. All Rights Reserved.