Qui Som

NUDISME CATALUNYA

Nudisme Catalunya neix amb la intenció de promocionar i informar sobre espais de tradició nudista, així com d'esdeveniments i activitats relacionades amb el naturisme i el nudisme a Catalunya. Qualsevol col·laboració serà ben rebuda per poder engrandir l'espai i dotar de major informació al portal.

 

Catalunya és un terra amb diferents llocs de tradició naturista i que amb el pas del temps ha anat incrementant la seva oferta. Problablement siguin encara insuficients però amb el pas del temps està apareixent més llocs on poder viure el naturisme tant en zones de platja com en zones de muntanya. Potser una de les assignatures pendents, sigui el poder disposar d'un centre naturista "d`hivern". El Club Català De Naturisme ja organitza sessions nudistes d`Spa a a Barcelona concretament a l `Spa Mimos.

Molts catalans i catalanes viuen el nudisme com una forma de vida totalment normal, gent de caràcter obert i cosmopolita que està ben lluny dels esterotips que desgraciadament, son el motor de la societat actual.

 

Catalunya dispossa de diferents platges de tradiciò nudista, dos campings tambè de tradiciò naturista, refugis de muntanya on es pot practicar el naturisme e inclùs un poblat a Tarragona de tradiciò i vida naturista " El Fonoll" un poblet on l`estil de vida naturista es la filosofia principal de vida.

 

Les diferents associacions catalanes , treballen incansablement per la promociò i el desemvolupament del naturisme a Catalunya, les quals realitzen diferents activitats i trobades entre associats i simpatitzants.

 

ESPAIS D`INTERÈS.

Espai La Bartra

 

Camping Templo del Sol

 

Camping Relax Nat

 

El Fonoll

 

NUDISME CATALUNYA

 

Espai dedicat a llocs, associacions, actes i esdeveniments relacionats amb el mon del nudisme i naturisme a Catalunya.

DADES DE CONTACTE

 

Web: www.nudismecatalunya.com

Email: info@nudismecatalunya.com

Facebook, twitter, Instagram i telegram.

ENLLAÇOS D`INTERÈS

 

www.inf-fni.org

www.naturisme.cat

www.fen.es

© Copyright. All Rights Reserved.